OVER LIVLASHES

Kies je voor LivLashes | Academy, dan kies je voor kwaliteit! “Passion brings us together”

Welkom bij LivLashes!
Hoi Lashlover! Mijn roepnaam is Marie Jane (kortweg MJ). Als persoon ben ik altijd blij, dankbaar, sportief en positief. Ik zie overal kansen en daag mezelf uit op verschillende fronten.

Als oprichter van LivLashes ben ik supertrots en geloof ik nog steeds in LivLashes! In 2013 stopte ik met mijn baan in de financiële sector en startte mijn eigen bedrijf LivLashes als hobby. Vanuit Zuid-Korea heb ik wimperextensions ingekocht en heb mijzelf helemaal ondergedompeld in deze branche door trainingen te volgen, marktonderzoek te doen, acquisities uit te voeren. Vervolgens zag ik dat de vraag naar wimperextensions in een rap tempo aan het groeien was en besloot ik een online webshop te openen. Nu een decennium later werk ik met verschillende opleidingsintituten samen, geef ik trainingen, verkoop ik wereldwijd en heb ik een eigen fabriek in Azië geopend.

Naast LivLashes webshop produceer ik met een team van 6 mensen vanuit Azië OEM wimperextensions, wimperlifting en accessoires voor de beste prijs. We gebruiken alleen de beste wimperextensions materialen vanuit Zuid-Korea. Deze PBT-vezels zijn zacht, soepel; kortom hoogwaardig in bewerking en gebruik. Zelf ga ik minimaal een keer per jaar naar Azië (Zuid-Korea, China en Vietnam) voor research. We zien dat de markt enorm is veranderd en blijft veranderen. Er zijn zoveel wimpergroothandels bijgekomen. Dat geeft ons geen demotivatie, maar juist kracht. Wij willen niet hen nadoen of kapot concurreren, maar een andere weg inslaan. Met de fabriek kunnen we als beginschakel de wereldmarkt van de kunstwimpers bedienen. Hoe cool is dat! 😉

De kracht van ons is dat we denken vanuit jou als wimperstylist. Wij verkopen echt goede wimperextensions tegen een schappelijke prijs. En we denken altijd met jou mee. Heb je ideeën, suggesties, problemen, laat het ons weten! Op naar een succesvolle en mooie samenwerking!

Volg ons op social media @livlashesofficial

error: Our content is protected