Kick-Off Basic Marketing Cursus

Zaterdag 16-11 was de Kick-off van de Basic Marketing Cursus te Utrecht. Mick onze ervaren marketing specialist gaf de presentatie in begrijpelijke woorden, zodat cursisten van alle niveaus konden volgen. Hij maakte het vooral een interactieve training van. De cursisten deden lekker mee. En dat is precies wat wij willen, leuk én leerzaam!

De Basic Marketing Cursus van LivAcademy kan je los volgen of als onderdeel van de Business All-in Wimperextensions cursus.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je als (klein) ondernemer je eigen positie in de markt en de concurrenten goed moet kennen om je bedrijf tot een succes te laten brengen. Theorie wordt afgewisseld met praktijkgerichte voorbeelden.

Daarom bieden wij naast de specialisten opleidingen (wimperextensions, wenkbrauw, microblading etc.) ook de Business opleidingen Basic Marketing (niveau 1) en de Online Marketing (niveau 2) aan. Deze zijn geschikt voor beginners én ervaren beautyspecialisten. Onderdeel Coaching is een vast onderdeel in al onze trainingsprogramma’s. Zodat jij tot een succesvolle beautyspecialist aan de top staat! Wij bieden de tools, neem jij je kans?

Business All-in https://livacademy.nl/cursussen/wimperextensions/business-all-in/
Business Marketing https://livacademy.nl/cursussen/business/

>>> Tijdelijk 10% korting bij aanmelding voor de Basic en Online Marketing cursus. Van €500excl. voor €450excl. (Locatie Utrecht, data volgt)

LivAcademySchuiven naar boven
Menu