Over ons

“Passie en toewijding zijn de keywords, elke dag weer! 

Welkom bij LivLashes!
MJ de founder van LivLashes is in 2013 gestart met LivLashes als hobby, nu is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste wimperextensions, wimperlifting, browlifting en hennabrow leverancier van NL. Ook zijn wij distributeur van PureBeau, gespecialiseerd in PMU. Sinds 2019 hebben wij een eigen productieteam in Zuid-Korea, waar wij ook OEM wimperextensions wereldwijd leveren.

LivLashes’ kracht is de focus vanuit het oogpunt van de klant, wát willen jullie. Wij hebben zelf veel beautytrainingen in de afgelopen jaren gevolgd. En nu na jarenlange ervaring, geloven wij dat wij er goed in geslaagd zijn om onze klanten in hun behoeftes te kunnen voldeon. Al onze producten zijn betaalbaar en hoogwaardig van kwaliteit i.c.m. een persoonlijke service. De klant staat bij ons op nummer 1. Met deze visie en doelstelling is LivLashes uitgegroeid tot een groot succes in Nederland en in België. Ons groeiende team heeft passie en toewijding voor het vak! En dit wordt beloond in tevreden en terugkerende klanten. Daar zijn wij ontzettend trots op!

Cursussen
Door onze zeer goede recensies een van de beste opleider van Nederland en België! Onze ervaren instructrices zijn gecertificeerd en getraind om kwalitatief hoogwaardige trainingen te geven.

LivLashes
Onze webshop is herkenbaar, overzichtelijk en toegankelijk. Zo zijn wij ook als persoon. Wij focussen op de kern van het product, wat je ziet is wat je krijgt. Ben je een starter of een professional, dan ben je altijd welkom bij ons als cursist of klant! Ons assortiment breidt constant uit. 

Veel shopplezier!
Team LivLashes

error: Our content is protected