Over Ons

“Passie en toewijding zijn de keywords, elke dag weer!

Welkom bij LivLashes!
Ik, MJ, ben de oprichter van LivLashes. Liv is afgeleid van mijn dochters naam Livia. Ik als Sales en marketing specialist, ben begonnen in 2013 vanuit het oogpunt van de klant, wát willen ze en hoe willen ze het. Zelf heb ik veel trainingen in de afgelopen jaren gevolgd. En nu na jarenlange ervaring, geloven wij dat wij er goed in geslaagd zijn deze behoeftes te kunnen invullen. Onze producten zijn betaalbaar en hoogwaardig van kwaliteit i.c.m. een persoonlijke service. De mens staat bij ons op nummer 1. Met deze visie en doelstelling is LivLashes uitgegroeid tot een groot succes in Nederland en in België. Tevens zien wij een groeiende afnamen van de Duitse, Italiaanse en Zwisterse markt. Ons groeiende team heeft passie en toewijding voor het vak! En dit wordt beloond in tevreden en terugkerende klanten. Daar zijn wij ontzettend trots op!

Cursussen
Door onze zeer goede recensies een van de beste opleider van Nederland en België! Onze ervaren instructrices zijn gecertificeerd en getraind om kwalitatief hoogwaardige trainingen te geven. Sinds kort geven wij ook cursussen in Duitsland.

LivLashes
Onze webshop is kleurrijk, overzichtelijk en toegankelijk. Zo zijn wij ook als persoon 😉 Wij focussen op de kern van het product, wat je ziet is wat je krijgt. Ben je een starter of een professional, dan ben je altijd welkom bij ons als cursist of klant!

Veel shopplezier in onze webshop www.livlashes.nl!
Team LivLashes

Schuiven naar boven
Menu