Samenwerking

LivLashes heeft diverse wederverkopers (partners/distributeurs) door Nederland, Duitsland en België. Wil je graag je omzet verhogen en gebruik maken van de naamsbekendheid van LASH5 / Shine-E lash lift. Dat kan door samen te werken als distributeur en/of dropshipper. Of als je het leuk vindt en voldoende ervaring hebt als wimperstylist, ben je welkom te solliciteren als instructrice! Wie weet wordt je een onderdeel van ons team!

Wat is Dropshipping?
Dropshipping is een proces waarbij u de artikelen verkoopt zonder dat u zelf een voorraad van deze artikelen hoeft te hebben en pakketten hoeft te verzenden. U biedt namelijk de producten van een dropshipleverancier aan op uw eigen site.

1.U heeft een webwinkel met artikelen van LASH5 professional
​2.Een klant bezoekt uw webwinkel en plaatst een bestelling
3.Uw klant betaalt aan u
4.U geeft de bestelling aan ons door
5.Wij verzenden de artikelen rechtstreeks, onder uw naam, naar uw klant.

Voordelen dropshipping:
Korte levertijden
​U heeft zelf geen voorraad
U heeft geen logistieke werkzaamheden
U bepaalt uw eigen verkoopprijzen

Wat is Distributeurschap?
Distributeur zijn betekent dat je een webshop en/of fysieke winkel hebt waarbij je LASH5 professional en Shine-E lash lift producten aanbiedt. Je koopt bij ons in tegen fabrieksprijzen en verkoopt het door aan salons/wimperstylisten. Woon je in het buitenland en zie je daar potentie om samen LASH5 bekend te maken, neem ook dan contact met ons op.

Wat is LASH5 instructrice? 
Wij zijn altijd op zoek naar goede instructrices. Momenteel zoeken wij voor de regio: Vlaanderen, Limburg, Noord-Holland, Groningen en Zeeland goede styilisten die (parttime) met ons willen samenwerken. Heb je minimaal 1,5 jaar ervaring en heb je een eigen salon. Wil je graag je werkzaamheden uitbreiden? Neem gerust contact met ons op. 

info@livlashes.nl
0646024248

Schuiven naar boven
Menu