Samenwerking

LivLashes heeft diverse wederverkopers (partners/distributeurs) door Nederland, Duitsland en België. Wil je graag je omzet verhogen en gebruik maken van de naamsbekendheid van LivLashes & Shine-E lash lift. Dat kan door samen te werken als distributeur of instructrice. Of als je het leuk vindt en voldoende ervaring hebt als wimperstylist, ben je welkom te solliciteren als instructrice! Wie weet wordt je een onderdeel van ons team!

Wat is Distributeurschap?
Distributeur zijn betekent dat je een webshop en/of fysieke winkel hebt waarbij je LASH5 professional en Shine-E lash lift producten aanbiedt. Je koopt bij ons in tegen fabrieksprijzen en verkoopt het door aan salons/wimperstylisten. Woon je in het buitenland en zie je daar potentie om samen LASH5 bekend te maken, neem ook dan contact met ons op.

Wat is LivAcademy instructrice? 
Onze opleidingssite is LivAcademy.nl. Wij zijn een particuliere opleider met ervaren en praktijkgerichte vakdocenten. Zij zijn niet alleen bekwaam in hun werk, maar ook in het lesgeven zelf. LivAcademy is niet de goedkoopste opleider, maar zeker niet de duurste. Wil je echt kwaliteit met je carriėre lang support van ons en goede producten die je gemakkelijk online kan aanschaffen, dan ben je bij het juiste adres!

Wij geven door heel Nederland en ook Belgie cursussen. WImper, wenkbrauw en Business zoals de Marketing cursus. Wij zijn altijd op zoek naar goede instructrices. Momenteel zoeken wij voor de regio: Vlaanderen, Limburg, Noord-Holland, Groningen en Zeeland goede styilisten die (parttime) met ons willen samenwerken. Heb je minimaal 1,5 jaar ervaring en heb je een eigen salon. Wil je graag je werkzaamheden uitbreiden? Neem gerust contact met ons op. 

info@livlashes.nl
0646024248

Schuiven naar boven
Menu