Samenwerking

LivLashes heeft diverse wederverkopers (partners/distributeurs) door Nederland, Duitsland en België. Wil je graag je omzet verhogen en gebruik maken van de naamsbekendheid van LivLashes, Henna Brow of Shine-E lash lift. Dat kan door samen te werken als distributeur of instructrice. Of als je het leuk vindt en voldoende ervaring hebt als wimperstylist, ben je welkom te solliciteren als trainer! Wie weet wordt je een onderdeel van ons team!

Wat is Distributeurschap?
Distributeur zijn betekent dat je een webshop en/of fysieke winkel hebt waarbij je LivLashes of Shine-E lash lift producten aanbiedt. Je koopt bij ons in tegen fabrieksprijzen en verkoopt het door aan salons/wimperstylisten. Woon je in het buitenland en zie je daar potentie om samen LivLashes bekend te maken, neem ook dan contact met ons op.

Wat is LivAcademy trainer? 
Onze opleidingssite is LivAcademy.nl. Wij zijn een particuliere opleider met ervaren en praktijkgerichte vakdocenten. Zij zijn niet alleen bekwaam in hun werk, maar ook in het lesgeven zelf. LivAcademy is niet de goedkoopste opleider, maar zeker niet de duurste. Wil je echt kwaliteit met je carrière lang support van ons en goede producten die je gemakkelijk online kan aanschaffen, dan ben je bij het juiste adres!

Wij geven door heel Nederland en ook België cursussen. Wimper en Wenkbrauw cursussen. Wij zijn altijd op zoek naar goede trainers. Momenteel zoeken wij voor de regio: Vlaanderen, Limburg, Noord-Holland, Groningen en Zeeland goede styilisten die parttime met ons willen samenwerken.

Heb je minimaal 1,5 jaar ervaring en heb je een eigen salon. Wil je graag je werkzaamheden uitbreiden? Neem gerust contact met ons op. 

info@livlashes.nl
003146024248

Wij werken samen met erkende opleidingsinstituten.
Partners:

nha2.jpg
Schuiven naar boven
Menu
× WhatsApp